Siri Meditasi Kebosanan

Siri Meditasi Kebosanan

Date : 15 December 2008 Venue : Mid Valley Mood : Kebosanan tahap dewa

Read more
The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption, a movie recomended by my friend, which his review can be count, is a very good old movie. Yeah, I like most of the...

Read more
Cicakman 2 - Planet Hitam (2008)

Cicakman 2 - Planet Hitam (2008)

Apa yang aku boleh katakan? Sebenarnya aku kadang-kadang malas nak tengok citer melayu. Tapi sebab semangat kemelayuan aku yang tinggi, dan ...

Read more
5 Centimeters Per Second (2007) - Aku tak perlukan jalan cerita untuk ini.

5 Centimeters Per Second (2007) - Aku tak perlukan jalan cerita untuk ini.

Aku selalu cakap, lebih-lebih lagi untuk cerita tempatan, aku tak perlukan grafik yang pawer-pawer, aku tak perlukan efek yang cun, aku tak ...

Read more
Hard Disk @ DVD?

Hard Disk @ DVD?

Dengan tidak berbaju, secawan nescafe panas didepan, dan tak jemu-jemu mengadap kotak itam aku nih, aku sekarang  ini sedang  berusaha seday...

Read more

Raye?

Sabtu tido, Ahad Tido, Raya pertama raya, raya ke2 makan, raya ke3 aku dah ader kat kl. Hampeh

Read more

Mak ayah ko ko panggil nenek eh?

Di suatu petang, aku dan member-member aku dengan tidak segan silu menyerbu rumah-rumah terbuka yang dibuka secara rasmi atau tidak rasmi pa...

Read more
QARC Unofficial Trip - Bagan Lalang

QARC Unofficial Trip - Bagan Lalang

For more 'untempered' PIC, visit my PIC GALERY

Read more
I just want to be free?

I just want to be free?

I just want to be free I just want to be me Even if being me I'll loose you? Why? Why would I have to lie Faking life till I die Can...

Read more

Butterfingers - Kembali (2008) - Mati Hidup Kembali

Malam nih aku tgh layan album nih, terasa plak nak carik lirik nyer. Tapi duk google2, aku tak jumpa. Last2 aku tulis sendirik.. ahak... Mat...

Read more

Fak Ap...

Some say life is boring, but all they do is have fun. Some say life is cheap, but all they do is selling. Some say life suck, but they are h...

Read more
Lesung Pipit

Lesung Pipit

Kalau engkau member aku yang biasa usha awek sama-sama, mesti engkau tersenyum tengok tajuk post nih. Lesung pipit. Aku tak tau kenapa, aku ...

Read more
Minggu Yang Tension...

Minggu Yang Tension...

Minggu ini entah mengapa, aku rasa lain macam jer. Asyik-asyik nak lepas geram jer. Nasib baik la aku bukan jenis meletup tak bertempat. Had...

Read more
Lidah Ku?

Lidah Ku?

Hari hinggu hari tuh aku ada family day untuk kilang aku. Masa tengah2 makan baru aku perasan rupenyer lidah aku buruk rupernyer. Hish.. ade...

Read more
The Layout - Flying

The Layout - Flying

Setelah beberapa abad (kalo ikut taun semut) layout aku aku biarkan dengan minimal layout, aku pada satu malam yang sungguh sengal itu telah...

Read more
Mukgu - The Cronicle Of The One Eyed Teddy

Mukgu - The Cronicle Of The One Eyed Teddy

Thanks for my neph for "giving" me permision to "use" her Teddy. :P

Read more

012 is now celcom.

Hmm... What a miss leading statement. If you are Malaysian, and you watch TV, you would stumble upon the advert. The one with Harith with mu...

Read more
Waiting...

Waiting...

Read more

I got a new 'Lust'

Hmm, Reading back my post, I noticed I have post this I need a new 'Lust' . I forgot to mention, I already have it. Its a 450D. I...

Read more
Kalau aku jatuh.

Kalau aku jatuh.

Read more

Under Corruption

Under Corruption Will be updated if I Want. :P

Read more

Love – It’s Just Stabbing a Torn through Your heart

Actually this thing is written by me long time ago. While cleaning unnecessary things in my hdd, I found it. I cant remember why I wrote it,...

Read more

I need a new 'Lust'

Wargh, I now need something else to focus my mind into. As now, I no longer have the time to spend my time with my PC here anymore. That is ...

Read more
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - An awsome movie from Tim Burton

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - An awsome movie from Tim Burton

Yeah, Just because I cant sleep, here come another movie crap. *spoiler Alert - I'll try to keep it as mild as possible* Tim Burton...

Read more

The Untold 'Fobia' - Why I Hate Cicak

Today I once again asked, what is the least favorite animal?, and once again I chose 'The Lizard'. Yeah it's the tiny little hou...

Read more

Keep Living Until You Really Die

I'm here again for some update. The title is just something random that comes to my mind and has noting to do with this post. :) So, Wh...

Read more